Το Καλάθι μου

Masque VIP O2

Συσκευασία: 100ml

Η Masque VIP O2 είναι μία αναζωογονητική και ενυδατική μάσκα που προστατεύει το δέρμα από τη μόλυνση του περιβάλλοντος και αποκαθιστά την λάμψη και την ακτινοβολία στο δέρμα που ασφυκτιά βοηθώντας το να αναπνέει.

Η Masque VIP O2 είναι μία αναζωογονητική και ενυδατική μάσκα που προστατεύει το δέρμα από τη μόλυνση του περιβάλλοντος και αποκαθιστά την λάμψη και την ακτινοβολία στο δέρμα που ασφυκτιά βοηθώντας το να αναπνέει. Η φόρμουλά του είναι πλούσια σε ενυδατικά φυτικά συστατικά και περιέχει επίσης το ειδικό Οξυγονωτικό Σύμπλεγμα της Biologique Recherche που υποκινεί την αναγέννηση των κυττάρων και αναζωογονεί το δέρμα. Είναι η μόνη μάσκα της Biologique Recherché που εφαρμόζεται στη περιοχή των ματιών γιατί έχει την ιδιότητα να μειώνει τους μαύρους κύκλους και να τονώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Είναι ιδανικό για να καταπραΰνει το ηλιακό έγκαυμα και πρέπει να το τοποθετείτε στο ψυγείο σας πριν από τη χρήση και να απλώνετε μια στρώση πάνω στο δέρμα. Έτσι η επιδερμίδα σας θα είναι πιο ήρεμη και ξεκούραστη. Συνίσταται για το στρεσαρισμένο ή θαμπό δέρμα.

Οδηγίες:

Απλώστε μια λεπτή στρώση της Masque VIP O2 πάνω σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Απλώστε μια πιο παχιά στρώση στην περιοχή των ματιών. Αφήστε την να δράσει για 15 έως 20 λεπτά και κατόπιν ξεπλύνετε πολύ καλά την περιοχή με άφθονο νερό.(100ml)

Κωδικός προϊόντος: MAVIP100 Κατηγορία: Ετικέτα: