Το Καλάθι μου

Depilonine

Η εταιρία Inbiodep

Συνεχίζοντας το έργο και την έρευνα αξιόλογων Επιστημόνων που είχε πραγματοποιηθεί σε Πανεπιστήμια και στο Εθνικό ίδρυμα Ερευνών, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ομορφιάς, έχοντας ως κύριο μέλημα της την καταπολέμηση της τριχοφυΐας.

Βασιζόμενη σε διαχρονικές αξίες και πολυετείς έρευνες και έχοντας στο επίκεντρο τις ανθρώπινες ανάγκες, παρουσιάζει τις βελτιωμένες φόρμουλες των αποτριχωτικών σκευασμάτων Depilonine οι οποίες αποτελούν εξέλιξη παγκόσμιας πατέντας. Κάθε Depilonine είναι το απόλυτο must-have προϊόν και αποτελεί πραγματική αποκάλυψη χάρη στην καινοτόμο σύνθεση και στα άμεσα ορατά αποτελέσματα κατά της τριχοφυΐας.

Η σειρά σκευασμάτων Depilonine βασίζεται στην ενζυμική βιοτεχνολογική αποτρίχωση και στην εκλεκτική δράση των πρωτεολυτικών ενζύμων τα οποία στοχεύουν στα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας και προκαλούν την σταδιακή αδρανοποίηση τους. Τα ένζυμα μας τα προμηθευόμαστε από πιστοποιημένη εταιρία παγκόσμιας εμβέλειας και είναι εγγυημένα για την αποτελεσματικότητά τους, την ενεργότητα και την καθαρότητα τους.

Πλεονεκτήματα:

  • Τα προϊόντα μας είναι μικροβιολογικά και δερματολογικά ελεγμένα
  • Τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους κανόνες καλής παρασκευής «GMP», που απαιτεί ο ΕΟΦ και η ΕΕ καθώς και το ISO 9001/2008 & 22716 περί καλλυντικών.
  • Διατηρούν την υγρασία της επιδερμίδας.
  • Επαναφέρουν την χαμένη ελαστικότητα.
  • Έχουν αντιοξειδωτική δράση.
  • Βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας.
  • Δεν περιέχουν parabens.
  • Δεν περιέχουν αλλεργιογόνους παράγοντες από αρώματα.
  • Μέσω της ελεγμένης συσκευασίας, τα δραστικά συστατικά των προϊόντων προστατεύονται και παραμένουν ενεργά.
  • Προστατεύουν από την οξείδωση των ελευθέρων ριζών.

 

Η δράση των ενζύμων και η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων μας είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και αποτελεί εξέλιξη παγκόσμιας πατέντας.

Depilonine Cream

Η νέα Depilonine Cream είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εφαρμόζεται σε μόλις αποτριχωμένο δέρμα και πληρεί όλες τις απαραίτητες  προδιαγραφές που χρειάζεται ένα προϊόν για να χρησιμοποιείται στο ευαισθητοποιημένο από αποτρίχωση δέρμα.  Έχει παραχθεί με βάση το GMP που απαιτεί ο ΕΟΦ και η Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι δερματολογικά ελεγμένη. Η πλούσια σύνθεσή της σε βιταμίνες, ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αναπλαστικά συστατικά την καθιστούν την ιδανική κρέμα για μετά την αποτρίχωση, την ηλιοθεραπεία και οποιοδήποτε άλλον ερεθισμό. Έχει αντισηπτική, αντιβακτηριακή και μη φαγεσωρογόνο δράση, είναι υποαλλεργική, απαλλαγμένη από συντηρητικά και Parabens.

Depilonine Pro

Το νέο Depilonine PRO είναι ένα διάλυμα με μεγάλη συγκέντρωση ενζύμου υψηλής ενεργότητας που στόχος του είναι η μείωση της τριχοφυΐας. Βασίζεται στην δράση της παπαΐνης η οποία  αδρανοποιεί τα αναγεννητικά  κύτταρα της τρίχας και έχει ειδική καλλυντικοτεχνική μορφή ώστε να εισχωρεί στο δέρμα με απλή επάλειψη. Αυτή η δράση του προϊόντος δίνει την δυνατότητα  να χρησιμοποιείτε  και από τον καταναλωτή  ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα όλων των μεθόδων αποτρίχωσης.

Depilonine Advanced

 ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Το νέο Depilonine Advance είναι ο σύμμαχος της αποτρίχωσης για βέλτιστα και μόνιμα αποτελέσματα .

Αποτελείται από υψηλή συγκέντρωση ενζύμων Χυμοθριψίνης και Παπαίνης που σκοπό έχουν τα αποδυναμώσουν και να εξουδετερώσουν να αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας έχοντας ως αποτέλεσμα την μόνιμη απομάκρυνση της τριχοφυΐας.

Η δράση των ενζύμων και η αποτελεσματικότητα του σκευάσματος είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και αποτελεί εξέλιξη παγκόσμιας πατέντας.

Δείτε όλα τα προϊόντα της Depilonine

Συνεργαζόμενα Κέντρα

Υπό κατασκευή…