Το Καλάθι μου

Biologique Recherche

40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΟΥΣ…

Ο Yvan, η Josette και ο Dr Philippe Allouche, ένας βιολόγος, μια φυσικοθεραπεύτρια και ένας γιατρός, συνδύασαν την τεχνογνωσία και το πάθος τους για να γράψουν μια μοναδική και φανταστική σελίδα στην ιστορία της φροντίδας του δέρματος. Όταν ιδρύθηκε η εταιρεία, 40 χρόνια πριν, λειτουργούσε ως εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης που μοναδικός του σκοπός ήταν να δημιουργήσει φόρμουλες για επαγγελματίες που ήταν δυσαρεστημένοι με τα υπάρχοντα προϊόντα ομορφιάς. Σήμερα, η Μεθοδολογία της Biologique Recherche είναι πάρα πολύ δημοφιλής για την εξαιρετική αποτελεσματικότητά της που βασίζεται στην κλινική προσέγγιση για την φροντίδα της ομορφιάς χρησιμοποιώντας, μόνο, αγνά, συμπυκνωμένα, φυσικά συστατικά, καθώς επίσης και πρωτοποριακά πρωτόκολλα.

Ο Dr Philippe Allouche, είναι ένας κλινικός ιατρός ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον από πολύ νωρίς λόγω της τελείως διαφορετικής προσέγγισης που είχε από τους γονείς του. Στις αρχές του 2000, ανέλαβε, σταδιακά, το δημιουργικό μέρος της επιχείρησης, από τον πατέρα του Yvan. Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην εσωτερική παθολογία του ‘έδειξαν’ μια ολιστική προσέγγιση για το δέρμα ως ένα όργανο που αλληλοσυνδέεται απευθείας με όλες τις άλλες ζωτικές λειτουργίες του σώματος. Επιπλέον, η δουλειά του στις μονάδες εντατικής φροντίδας του χάρισαν μεγάλη εμπειρία σχετικά με το πως αντιδρούν τα όργανα στο έντονο στρες. Τώρα, πλέον, οι εμπειρίες του προσθέτουν μια νέα διάσταση σε όλες τις ειδικές τεχνικές της Biologique Recherche.

Το Skin Instant Lab® και το νέο VisioLab®, είναι ένα μοναδικό σύστημα διάγνωσης του δέρματος που αποτελεί τον πυλώνα της μεθοδολογίας  Biologique Recherche. 

Η βαθιά διαφορά στην προσέγγιση της Biologique Recherche έγκειται στο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα διάφορα “Skin Instants ®”.

Στόχος του Skin Instant Lab® και του VisioLab® είναι η σωστή ανάλυση του δέρματος και η συνταγογράφηση προϊόντων και θεραπειών και αποτελεί τον πυλώνα της μεθοδολογίας Biologique Recherche.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας, η Αισθητικός της Biologique Recherche διεξάγει μια εμπεριστατωμένη δερμοκαλλυντική διάγνωση για τον εντοπισμό συγκεκριμένων αναγκών του Skin Instant®.

Στο τέλος παρέχεται ένα εξατομικευμένο δερμοκαλλυντικό αρχείο που θα περιλαμβάνει όλα τα δεδομένα, τα αποτελέσματα των μετρήσεων και τις συστάσεις για το προϊόν και τη θεραπεία.

Η διαβούλευση αυτή περιλαμβάνει τρία βασικά βήματα:

1)  Αξιολόγηση του δέρματος η οποία βασίζεται στο νέο διαγνωστικό μηχάνημα VisioLab© που πραγματοποιεί μια υψηλής ανάλυσης οπτική διάγνωση από τον ειδικό μας και σε ένα δερμοκλασματικό ερωτηματολόγιο.
Το VisioLab© φωτίζει το πρόσωπο πολύ ομοιογενώς με ένα ειδικό Plexiglas οδήγησης φωτός και με μια μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή  5 megapixels παίρνει εικόνες το πρόσωπο για να αξιολογήσει την ποιότητα του δέρματος. Τα αποτελέσματα υπολογίζονται άμεσα και μπορούν να ερμηνευθούν από τον αισθητικό.

Το δέρμα αξιολογείται σύμφωνα με 5 κριτήρια:

  1. Ανάλυση πόρων
  2. Ανάλυση ατελειών
  3. Ανάλυση ρυτίδων
  4. Ανάλυση μελαγχρώσεων
  5. Ανάλυση της ομοιομορφίας της επιδερμίδας

2) Μια σειρά από εξαιρετικά αυστηρές μετρήσεις από πέντε ανιχνευτές συνδεδεμένους σε έναν υπολογιστή εξοπλισμένο με λογισμικό διάγνωσης και ανάλυσης ειδικά σχεδιασμένο από τη Biologique Recherche.
Αυτές οι μετρήσεις χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό:

  • Περιεκτικότητα σε υγρασία-ενυδάτωση.
  • Απρόσβλητη Απώλεια Νερού (IWL), γνωστή και ως Επιδερμική Απώλεια Νερού (TEWL), το μέτρο της αποτελεσματικότητας του λιπιδικού φραγμού.
  • Η ελαστικότητα του δέρματος ή η ικανότητα του δέρματος να ανακτήσει το αρχικό του σχήμα μετά από παραμόρφωση.
  • Δείκτης μελανίνης του δέρματος, μέτρηση “απορρόφησης” και χρωματικού τόνου για την παρακολούθηση των αλλαγών στα σημάδια χρώσης.
  • Περιεκτικότητα σε σμήγμα.

3) Με βάση τα αποτελέσματα της υψηλής ανάλυσης του VisioLab©,  τις 14 απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο και τις αντικειμενικές μετρήσεις , το Skin Instant Lab® που είναι συνδεδεμένο με τη βάση δεδομένων Biologique Recherche θα προσφέρει μια ποικιλία από προϊόντα Biologique Recherche και θεραπείες τέλεια προσαρμοσμένες στο Skin Instant®.

Θεραπείες Biologique Recherche

Για το πρόσωπο


Lift C.V.S Treatment – Λίφτινγκ Προσώπου

Ένα μοναδικό Lifting προσώπου χωρίς ιατρική παρέμβαση ,τα αποτελέσματα του οποίου θα σας εντυπωσιάσουν αφού είναι άμεσα ορατά.
Αυτή η θεραπεία αποτελείται από εκχύλισμα μεταξιού, υαλουρονικό οξύ και πλήθος άλλων ενεργών συστατικών που απαλύνουν και ομαλοποιούν την υφή του δέρματος. Ο συνδυασμός των προϊόντων με τις ειδικές τεχνικές διαμόρφωσης και μασάζ της Biologique Recherché (Jacquet-Leroy), αποτελούν μια τελετουργία που επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου και παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ. Η ανανέωση του δέρματος ενισχύεται καθώς τα νεκρά κύτταρα αποβάλλονται και η ποιότητα της επιδερμίδας αυξάνεται μένοντας λεία και απαλή.
Αποτελεί μια ολοκληρωμένη φροντίδα δέρματος η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, συσφίγγει, ενυδατώνει, έχει λευκαντικές ιδιότητες και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Soin Restructurant et Lissant - Ενυδατικό Λίφτινγκ Προσώπου

Η Soin Restructurant et Lissant χρησιμοποιεί τις ισχυρές ενυδατικές, ανανεωτικές και προστατευτικές της ιδιότητες για να διεγείρει το φυσικό αμυντικό σύστημα της επιδερμίδας και να διατηρήσει το δέρμα όμορφο και νεανικό. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη της θεραπείας αυτής αποτελούνται από δραστικά ενεργά συστατικά όπως εκχύλισμα κολοκύθας, Σύμπλεγμα Βοτάνων της Biologique Recherche και πρωτεΐνη γάλακτος τα οποία δρουν για να αποδώσουν το καλύτερο ομαλοποιητικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα στο δέρμα σας.
Η μοναδική εφαρμογή ειδικών συνδυασμένων κινήσεων σμίλευσης και παλμικών κινήσεων δίνουν μια διάσταση αναδόμησης σε αυτήν την θεραπεία, επαναπροσδιορίζουν αισθητά το οβάλ του προσώπου και κάνουν την επιδερμίδα λεία και σφριγηλή.
Καθίσταται ιδανική θεραπεία σε καταστάσεις δέρματος μετά από πλαστική χειρουργική ή ιατρικά χημικά peeling καθώς ενισχύει τα φυσικά αμινοξέα του δέρματος βοηθώντας το να αποκατασταθεί (επανορθωθεί) Η χροιά του δέρματος αποκτά ομοιογένεια, φωτίζει και η όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων λειαίνει.

Lotion MC 110 Treatment – Θεραπεία Εξομάλυνσης Ρυτίδων

Η MC 110 αποτελεί μια θεραπεία αναδόμησης και αναζωογόνησης που καθαρίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Η Lotion MC 110 είναι πλούσια σε φυτοπλαγκτόν, ενεργό συστατικό που ενεργοποιεί την επιδερμίδα, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και προσδίδει όγκο. Η ένταξη των εξατομικευμένων παλμικών, λειαντικών και περιγραφικών κινήσεων της Biologique Recherché σε αυτή τη θεραπεία επαναπροσδιορίζουν το οβάλ του προσώπου και αποτελούν ένα τονωτικό για το πρόσωπο μασάζ που χαρίζει σφριγηλότητα.
Επιπλέον, οι καθαριστικοί και αντιοξειδωτικοί παράγοντες που εμπεριέχονται μέσα στο προϊόν αυτό εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα δέρματος και ρύθμιση σμήγματος κάνοντας τη Lotion MC 110 ένα εργαλείο πολλαπλών δράσεων. Μετά το τέλος της θεραπείας η επιδερμίδα σας θα φαίνεται τονωμένη, ομαλή και νεότερη.

Booster VIPO2 Treatment - Θεραπεία οξυγόνωσης και κατά της ρύπανσης

Το Booster VIP O2 αποτελεί επανάσταση στις θεραπείες προσώπου χάρη στο καινοτόμο μασάζ και την μοναδική «φυσαλιδωτή» φόρμουλά του. Η μεγάλη περιεκτικότητα του στο Ειδικό Οξυγονοτικό Σύμπλεγμα της Biologique Recherche καθώς επίσης και σε ενεργά συστατικά που δίνουν ενέργεια στα κύτταρα αξιοποιούν πλήρως την ύπαρξη οξυγόνου για να διεγείρουν τις λειτουργίες της επιδερμίδας , να την αποτοξινώσουν και να απομακρύνουν τα ρυπογόνα σωματίδια που την επηρεάζουν περιορίζοντας τις εξωτερικές επιδράσεις. Η επιδερμίδα μένει προστατευμένη μέσα από μία μεμβράνη υψηλής υγρασίας που συλλαμβάνει μόρια νερού για παρατεταμένη ενυδάτωση βελτιώνοντας την υγεία και την λάμψη της. Ιδανική θεραπεία για θαμπά, ασφυξιακά Skin Instants©  με έλλειψη ζωτικότητας.  Αυτή η δροσερή θεραπεία «πνέει» ομορφιά στο δέρμα σας, εξισορροπώντας το και αφήνοντας το πρόσωπό, το λαιμό και το ντεκολτέ απαλό, φωτεινό και λαμπερό

ToleSkin – Θεραπεία αποκατάστασης του ατοπικού δέρματος

Η θεραπεία Toleskin έχει ως κύριο στόχο την απευαισθητοποίηση του ατοπικού δέρματος για να βελτιώσει το όριο ανοχής του όταν αντιμετωπίζει το καθημερινό στρες. Η αίσθηση φαγούρας και θερμότητας μειώνεται, ενώ η ερυθρότητα υποχωρεί καταπραΰνοντας άμεσα την επιδερμίδα. Προσδίδει άνεση στην επιδερμίδα πριν και μετά από δερματικές κρίσεις, ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα επαναφέροντας τα απαραίτητα λιπίδια. Το μικροβίωμα του δέρματος αποκαθίσταται αυξάνοντας την άμυνα του δέρματος ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις

Peeling aux acides des Fruits – Θεραπεία ανανέωσης της επιδερμίδας

Το Peeling aux Acides de Fruits είναι μια θεραπεία απολέπισης και αναζωογόνησης  εμπλουτισμένη με AHA, BHA και PHA. Ενισχύει την κυτταρική αναγέννηση και λειαίνει το μικροανάγλυφο της επιδερμίδας προσδίδοντας ομοιόμορφη υφή. Η επιδερμίδα μένει καθαρή και λαμπερή.

Συνίσταται για Skin Instants© με παχύ, κερατινοποιημένο δέρμα ή/και δέρμα με σημάδια.

Soin Masque P50 Exfoliant Visage – Θεραπεία ανανέωσης και λάμψης

Ως θεραπεία απολέπισης και ανάπλασης, η Masque P50 Exfoliant Visage βελτιστοποιεί τη φυσική απολέπιση της επιδερμίδας. Θεραπεία πλούσια σε AHA και ΒΗΑ ενισχύει την ποιότητα της επιδερμίδας και μειώνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης καθώς και τα σημεία με εκτεταμένη μελάγχρωση.

Συνιστάται για Skin Instants© με θαμπή ανομοιόμορφη χροιά και/ή με κηλίδες μελάγχρωσης.

Seconde Peau Treatment

Μια μοναδική εναλλακτική λύση στη Μεσοθεραπεία! Το Seconde Peau είναι μια εξαιρετική θεραπεία κατά της φθοράς του χρόνου που αποτελείται από 80% υαλουρονικό οξύ σε μορφή νανοϊνών. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει την πλήρη απορρόφηση του, παρέχοντας έτσι όλες τις ενυδατικές και αναπλαστικές του ιδιότητες χωρίς καμία διαδικασία διάτρησης της επιδερμίδας.
Είναι μια εντατική, αναζωογονητική θεραπεία που βελτιστοποιεί την αναγέννηση των κυττάρων και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, αυξάνοντας τη συνοχή και την πυκνότητα του δέρματος. Οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες βελτιώνονται αισθητά, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται και η επιδερμίδα αποκτά φωτεινότητα και λάμψη.

“Remodeling Face Machine Treatment” – Θεραπεία με το “Remodeling Face Machine”

Ξεκούραστο βλέμμα χωρίς μαύρους κύκλους, πιο έντονα ζυγωματικά, μειωμένη όψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών, πιο προσδιορισμένο περίγραμμα προσώπου… Το Μηχάνημα ‘Remodeling Face’ μπορεί να σας παρέχει όλα αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή βίο-ενεργητικό μασάζ που συνδυάζει τρία διαφορετικά είδη ηλεκτρικού ρεύματος και προσφέροντας έτσι ένα ευρύ φάσμα θεραπειών για κάθε Κατάσταση Δέρματος.
Η εξατομικευμένη ρύθμιση των παραμέτρων του μηχανήματος έχει ως αποτέλεσμα την οξυγόνωση του δέρματος, την ενδυνάμωση και την επιμήκυνση των μυών του προσώπου. Συνδυάζοντας το ‘Remodeling Face’ με τα εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας του δέρματος της Biologique Recherche ενισχύονται και βελτιώνονται τα αποτελέσματα των θεραπειών προσώπου και σώματος.

Triple Lift Treatment με Remodeling Face - Ενισχυμένη θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης

Η απόλυτη θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης για Skin Instants με χαλάρωση και έλλειψη δομής και τόνου. Αποτελεί τριπλή θεραπεία σύσφιξης που συνδυάζεται με το Remodeling Face Machine για μέγιστα αποτελέσματα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου αναδομούνται, το περίγραμμα επαναπροσδιορίζεται και το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και τόνωση.

Sebum Rebalancing Treatment – Θεραπεία Ρύθμισης Σμήγματος

Η Biologique Recherche αντιμετωπίζει τη λιπαρότητα και τα σημάδια τις ακμής με ρυθμιστικούς παράγοντες που δρουν για την πλήρη αντιμετώπισή τους. Το σύνολο των προϊόντων και των ενεργών συστατικών που περιλαμβάνονται στη θεραπεία ρυθμίζουν την έκκριση του σμήγματος, μειώνουν την ερυθρότητα και συσφίγγουν τους πόρους. Η επιδερμίδα, αποκτά ομοιογένεια, ενυδάτωση και φωτεινή χροιά.

The Biologique Recherche Féerie Treatment

Η εντατική αυτή θεραπεία αποτελείται από τη Masque Biologique Féerie , ένα κρύο πέπλο εμπλουτισμένο με φυσικό θαλάσσιο κολλαγόνο που συσφίγγει, τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αποκτήστε μια στιγμή ευεξίας και χαλάρωσης μέσα από μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης.
Τα πλούσια οφέλη του κολλαγόνου επιτυγχάνουν μια ολοκληρωμένη φροντίδα δέρματος που ενισχύει την λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών, επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου και αφήνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ τονωμένο και πλήρως ενυδατωμένο. Μετά την θεραπεία, η επιδερμίδα είναι πιο απαλή, σφριγηλή και η χροιά της πιο φωτεινή.

Eye Contour Treatment- Εξειδικευμένη θεραπεία ματιών

Καινοτόμος λύση για να εξαλείψετε τα σημάδια κούρασης και γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών. Αυτή η θεραπεία αποτελείται από ειδικά patch πλούσια σε βιοκυτταρίνη, ένα νέο συστατικό υψηλής απορροφητικότητας, που διαθέτει μοναδικές ιδιότητες επούλωσης και αναγέννησης του δέρματος. Ο συνδυασμός της με επιλεγμένα ενεργά συστατικά αποτελούν μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατάλληλη για την λεπτή και ευαίσθητη περιοχή του περιγράμματος των ματιών.
Οι μαύροι κύκλοι και το οίδημα – “σακούλες” κάτω από τα μάτια μειώνονται άμεσα, το δέρμα γίνεται πιο λείο και απαλό, οι ρυτίδες και οι γραμμές αφυδάτωσης λιγότερο ορατές χαρίζοντάς σας, με τον τρόπο αυτό, ένα πιο ‘ξεκούραστο’ βλέμμα.

Για το σώμα


New Skin Treatment – Θεραπεία για «νέο» δέρμα

Η θεραπεία για «νέο» δέρμα της Biologique Recherché δημιουργήθηκε για να εξαλείψει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας έτσι τη φυσική διαδικασία απολέπισης της. Αυτό το επιτυγχάνει με την αποκλειστική φόρμουλα της P50 που έχει εντάξει στο Gommage P50 Corps συνδυάζοντας την φυσική με την μηχανική απολέπιση και ενισχύοντας έτσι την πλήρη ανανέωση του δέρματος.
Αυτή η εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ενυδάτωσης εφαρμόζεται για να διεγείρει τις λειτουργίες της επιδερμίδας καθώς επίσης και για να προσδώσει τα απαραίτητα ενεργά και αναζωογονητικά συστατικά αφήνοντας το δέρμα σας πλήρως ενυδατωμένο.

Lift Corps - Lifting Σώματος

Το Lift Corps της Biologique Recherché αποτελεί μια πρωτοποριακή θεραπεία βαθιάς απολέπισης και ενυδάτωσης με ενεργά συστατικά που διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων έχοντας σαν κύριο στόχο την βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός με το ειδικό βίο-ανακλαστικό μασάζ (bio-reflex massage) που εντάσσεται στην θεραπεία αυτή, ενισχύει την μικροκυκλοφορία του δέρματος και προάγει την δερμοεπιδερμική σύσφιξη.
Είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που επαναπροσδιορίσει τη σιλουέτα και είναι ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογή σε όλο το σώμα ή/και για να στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές όπως τα μπράτσα, στήθος , κοιλιά ,εσωτερικό ποδών και γόνατα όπου το δέρμα τείνει να χάνει την ελαστικότητά του. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά: το σώμα αποκτά μεταξένια υφή, σφριγηλότητα και τόνωση.

Slimming Algae Treatment- Θεραπεία Αποτοξίνωσης με Φύκια

Με την αλλαγή των εποχών, τις επιδράσεις του χρόνου, το στρες και την υπερβολική εργασία το σώμα μας έχει κάθε λόγο για να παραπονιέται. Αυτή η ιδιαίτερη θεραπεία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει στο δέρμα σας κάθε τρόπο αναζωογόνησης που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα με το σώμα σας καθώς διεγείρει την εξάλειψη των τοξινών και της περίσσειας ποσότητας νερού. Η θερμική δράση μέσα από την περιτύλιξη του σώματος με τα φύκια της Biologique Recherche απελευθερώνει τα θαλάσσια ενεργά συστατικά για να καθαρίσει το δέρμα χαρίζοντας του οξυγόνωση. Το ενεργοποιητικό μασάζ με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων θα ξεκουράσει το σώμα σας, θα το τονώσει και θα καλύψει τις επιδερμικές σας ανάγκες.

Booster Minceur - Θεραπεία κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας

Ολοκληρωμένη θεραπεία που αποστραγγίζει (παροχετεύει) και αποβάλλει τις τοξίνες διεγείροντας και ενισχύοντας τη λιποδιάλυση. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας ενισχύεται χάρη στην χρήση ενζύμων και εκχυλισμάτων που επιτυγχάνουν την διάσπαση του λίπους και την αποβολή της υπερβάλλουσας ποσότητας νερού από τους ιστούς.
Το εξειδικευμένο μασάζ που εφαρμόζεται στη θεραπεία αυτή μειώνει την σκληρή και οιδηματώδη κυτταρίτιδα και συμβάλλει στο χάσιμο πόντων. Μέσα από τη θεραπεία αυτή η όψη φλούδας πορτοκαλιού μειώνεται αισθητά, η μικροκυκλοφορία διεγείρεται και η σιλουέτα σας είναι ορατά πιο αδυνατισμένη μετά από, τρείς μόνο συνεδρίες.

Light Legs Treatment - Θεραπεία για τα κουρασμένα πόδια

Θεραπεία που συμβάλλει στην βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας μέσα από ένα εξειδικευμένο μασάζ που ανακουφίζει τα κουρασμένα – βαριά πόδια. Χάρη στις επιδράσεις της περίδεσης των κάτω άκρων και της εναλλαγής ζεστού-κρύου παρέχει μία αίσθηση φρεσκάδας και ελαφρότητας. Η εμπλουτισμένη φόρμουλα του με ένα εξατομικευμένο μίγμα αιθέριων ελαίων κυπαρισσιού, φασκόμηλου και μέντας παρέχει μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας. Εξαιρετική θεραπεία που συνιστάται ιδιαίτερα για εγκύους και αθλητές λόγω του ότι χαρίζει μια αίσθηση ανακούφισης και ξεκουράζει τα βαριά πόδια.

Anti-Stretch Mark Treatment – Θεραπεία κατά των ραγάδων

Η Biologique Recherche έχει αναπτύξει θεραπείες στοχευμένες για την αντιμετώπιση των λευκών και κόκκινων (φλεγμονώδων) ραγάδων. Στόχος τους είναι να διεγείρουν την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης επιταχύνοντας την δερματική αναγέννηση και την ανάπλαση των ιστών. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία για τις περιοχές με ραγάδες, η οποία δρα με τη διέγερση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος και τη βελτίωση της δομής του. Οι λευκές και ο κόκκινες ραγάδες μειώνουν και προλαμβάνεται ο σχηματισμός νέων.

Δείτε όλα τα προϊόντα της Biologique Recherche

Συνεργαζόμενα Κέντρα

Αττική

Κέντρο Ολιστικής Αισθητικής
Σιδηροκάστρου 3, Δάσος Χαιδαρίου
Τηλ. 2105320414

L’azure
Δούσμανη 9, Γλυφάδα
Τηλ. 2108945812

Παπαδημητρίου Άννα
Π. Πεσμαζόγλου 13  ,
Νέα Ιωνία
Τηλ. 210 2797135

ANV Skincare
Βασ. Αμαλίας  2, Κηφισιά
Τηλ. 2108089763

Blanc skincare atelier
Λεβίδου 16, Κηφισιά
Τηλ. 2108084264

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
Τηλ. 2108901000

Holmes Place Athens
Εμπορικό Κέντρο City Link,
Βουκουρεστίου & Σταδίου 4, Αθήνα
Τηλ. 2103259400

Holmes Place Glyfada
Γρ. Λαμπράκη 83, Γλυφάδα
Τηλ. 2109690096

Holmes Place Maroussi
Εμπορικό Κέντρο Αίθριον,
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι
Τηλ. 2106196791

L’esthetique
Ταξιαρχών 120, Κορυδαλλός
Τηλ. 2168098846

Tatoi Club
Ερυθραίας 22, Αχαρνές
Τηλ. 2144166000

Βόρεια Ελλάδα

Γκαζέπη Αγγελική
Κασσάνδρας και Σίβηρης , Κασσάνδρεια Χαλκιδικής
Τηλ. 2374023030

Derma Act
Μητροπόλεως 37, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2316001212

Petropoulou
Βασ. Όλγας 148 , Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310868484

Rea’s Spa
Πλατεία Γιολδάση 6, Κοζάνη
Τηλ. 2461039742

Πελοπόννησος

Αισθητική Μηλιτσοπούλου – Spa Ρόδο
Βότση 39 & Κορίνθου, Πάτρα
Τηλ. 2610 274649

Bliss
Βασ. Γεωργίου 14 και Ασκληπιού
Καλαμάτα
2721027004

Euphoria Retreat
Μυστράς, Σπάρτη
2731306111

Στερεά Ελλάδα

Δημητρίου Ασημίνα & Αγγελική
Βαθύ Αυλίδας 0, Χαλκίδα
Τηλ. 2221032008

Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel
Λεωφ. Ποσειδώνος, 2, Λουτρά Αιδηψού
Τηλ. 2226060100

Νησιά

Αλυματήρη Δέσποινα 
Κοτσοβίλη 5 , Ερμούπολη – Σύρος
Τηλ. 2281080019

Καντιλάκη Αργυρώ
Μ. Κορακά 28 , Χανιά
Τηλ. 2821091005

Euphoria Senses
Αρχιεπισκόπου Ευγενίου 9 , Αγ. Ιωάννης-Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλ. 2811112871

K. beauty lounge
Κοντογιάννη 30,
Άγιος Νικόλαος, Κρήτη
Τηλ. 2841612163

Rena Beaute
Νικηφόρου Φωκά 29 , Ιεράπετρα, Κρήτη
Τηλ. 2842026531

Skin Secrets by Georgia Prepa
Πρέπα Γεωργία
Αντιοχείας 9, Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλ. 2815009266

Vitality
Καλλιάννα Λαγοδήμου
Μερκάτη Αναστασίου 3 , Ζάκυνθος
Τηλ. 2695028255

ACRO Suites
Μονοναύτης, Αγ. Πελαγία-Κρήτη
Τηλ. 2810812240

Helea & Elissa Beach Resort
Λεοφ. Καλλιθέας, Καλλιθέα Ρόδου
Τηλ. 2241054400

Porto Elounda – Six senses Spa
Σχίσμα Ελούντας, Κρήτη
Τηλ. 2841068000