Το Καλάθι μου

Όροι Χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα professionalbeautyservices.gr  Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης που αφορούν τη χρήση της ιστοσελίδας (στο εξής «η ιστοσελίδα» ή «η beautyservices.gr») πριν κάνετε χρήση της ιστοσελίδας.  Οι όροι που ακολουθούν ισχύουν για όλους όσους επισκέπτονται και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της οποίας η αρχική σελίδα είναι η www.beautyservices.gr. Οι χρήστες της ιστοσελίδας συμφωνούν πως δεσμεύονται από αυτούς τους όρους, όπως αυτοί αναγράφονται, τροποποιούνται και αναρτώνται στην ιστοσελίδα, χωρίς καμία εξαίρεση.  Εάν κάποιος χρήστης διαφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να μη χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και να απέχει από κάθε συναλλαγή με αυτή.  Η beautyservices.gr διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει νομικά μέτρα σε περίπτωση παραβίασης των παρακάτω.

Αλλαγές στην Ιστοσελίδα
.

H beautyservices.gr διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της στην οποία περιλαμβάνονται οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης,οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, και επιπλέον η πρόσβασή σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήση της ιστοσελίδας μετά την τοποθέτηση των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους

Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα. 
Η beautyservices.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.Τιμές

Όλες οι τιμές που αναφέρονται για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας περιλαμβάνουν ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής.

Πολιτική αγορών

Τα προϊόντα που διατίθενται στην ιστοσελίδα, καθώς και κάθε δείγμα που μπορεί να παρέχεται σε εσάς, είναι μόνο για προσωπική σας χρήση. Δεν επιτρέπεται η πώληση ή μεταπώληση οποιουδήποτε από τα προϊόντα ή δείγματα που αγοράζετε από την ιστοσελίδα ή προμηθεύεστε από εμάς.

Συνδέσεις προς άλλους Διαδικτυακούς Τόπους

Η Ιστοσελίδα επιτρέπεται να περιέχει συνδέσεις προς δικτυακούς τόπους τρίτων των οποίων η διαχείριση ανήκει σε εταιρείες ή πρόσωπα πέραν της beautyservices.gr και οι οποίες προσφέρονται για την διευκόλυνσή σας. Η παροχή αυτών των συνδεδεμένων δικτυακών τόπων από εμάς δεν θα πρέπει να θεωρείται έγκριση, χορηγία, υποστήριξη, ή/και σύσταση χρήσης των ιστοσελίδων αυτών ή όσων περιλαμβάνοναι σε αυτές και διαχειρίζονται ή των υπηρεσιών που παρέχονται από αυτές.  H beautyservices.gr δεν ελέγχει ούτε ευθύνεται γι΄αυτές τις άλλες ιστοσελίδες, το υλικό, τις υπηρεσίες και το περιεχόμενό τους.  Η πρόσβαση σε οποιοδήποτε δικτυακό τόπο τρίτων γίνεται με δική σας ευθύνη και ως εκ τούτου η beautyservices.gr δεν θα φέρει καμία ευθύνη που προκύπτει από ή έχει σχέση με αυτές τις ιστοσελίδες ή/και του περιεχόμενου τους ή για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκαλείται από ή σε σχέση με οποιαδήποτε αγορά, χρήση ή εμπιστοσύνη σε οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο, αγαθά, ή υπηρεσίες που διατίθενται από ή μέσω οποιουδήποτε τέτοιου δικτυακού τόπου τρίτων.

Ιατρική αποκύρηξη

Οι πληροφορίες,οι υπηρεσίες, τα περιεχόμενα και τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα δεν παρουσιάζονται ως ιατρικές ή διαιτητικές συμβουλές και δεν προορίζονται για συνταγές, θεραπείες, διαγνώσεις ή ως τρόποι αποφυγής ασθενειών με κανένα τρόπο.  Κανένα από τα περιεχόμενα των πληροφοριών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, δεν πρέπει να θεωρείται ως θεραπεία ή ως εγγυημένο αποτέλεσμα.  Δεν ευθυνόμαστε για οποιοδήποτε επιβλαβές αποτέλεσμα ή συνέπεια μπορεί να προκληθεί με τη χρήση των προϊόντων, των υπηρεσιών, των προτάσεων, που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα. Για οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία σας πρέπει να συμβουλεύεστε μόνο τον γιατρό σας.

Ευθύνη Χρήστη
Όσοι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα αποδέχονται ότι δεν θα κάνουν χρήση του ηλεκτρονικού κατάστηματος για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, είναι ικανό να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν επιτρέπεται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής,μπορεί να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

Ασφάλεια συναλλαγών και Προσωπικών Δεδομένων

Η beautyservices.gr παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, και τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και οι συναλλαγές σας, είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες.

 Μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στα στοιχεία σας και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής τους. Σε περίπτωση απώλειάς τους ή διαρροής τους θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα

. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αλλάξει τον προσωπικό του κωδικό (password) όσο συχνά επιθυμεί. Συνίσταται η χρησιμοποίηση “ισχυρών” κωδικών (αποτελούμενων από γράμματα και αριθμούς) καθώς και η αποφυγή προβλέψιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης κ.τ.λ).
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτός ο ιστοχώρος αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα των προϊόντων Rejuvi στην Ελλάδα και αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας Professional Beauty Services.Όλα όσα περιέχονται στην ιστοσελίδα συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Professional Beauty Services και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου.

 Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο μετά από προηγούμενη γραπτή άδεια της Professional Beauty Services, που είναι νόμιμος δικαιούχος των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα λογότυπα των εταιριών είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Πολιτική ακυρώσεων/επιστροφών

Η Professional Beauty Services θέλει να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με κάθε προϊόν που αγοράζετε, γι’αυτό κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας για κάποιον από τους ακόλουθους λόγους, ευχαρίστως σας αντικαθιστούμε τα προϊόντα ή σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας.

 • Επιστροφές προϊόντων:
  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή των χρημάτων σας σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Professional Beauty Services πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα, προϊόντα κακής ή ελαττωματικής ποιότητας, προϊόντα με κακή συσκευασία ή παρουσιάστηκε λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή. Σε αυτήν την περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής ενός προϊόντος είναι δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.
  Η  Professional Beauty Services δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή κλοπές κατά την αποστολή. Αν λάβατε μία παραγγελία που έχει υποστεί ζημιά, σας παρακαλούμε μην καταστρέψετε το ¨χτυπημένο¨ κουτί, θα δεχτούμε το προϊόν και θα σας το αντικαταστήσουμε  το αμεσότερο , πάντα αναλόγως την διαθεσιμότητα. Σε κάθε περίπτωση τα ¨χτυπημένα προϊόντα¨ πρέπει να επιστραφούν μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την παράδοση.
  Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, την αρχική του συσκευασία, τις οδηγίες χρήσης του, το έντυπο εγγύησης (αν υπήρχε αρχικά), να μην έχουν κάποια φθορά, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχουν τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
  Η  εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή κλοπές κατά την αποστολή. Σε κάθε περίπτωση τα ¨χτυπημένα προϊόντα¨ πρέπει να επιστραφούν μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την παράδοση .
Οι πελάτες που δικαιούνται μειωμένο Φ.Π.Α ή απαλλάσσονται από αυτό θα εξυπηρετούνται μόνο κατόπιν συνεννόησης. ΠΡΟΣΟΧΉ: Εάν προβείτε σε κατευθείαν αγορά από το e-shop της εταιρίας, χωρίς να έχετε πριν ενημερώσει ότι δικαιούστε μειωμένο Φ.Π.Α ή απαλλαγή, χάνετε το δικαίωμα σας αυτό και η CLEAN BOAT δεν φέρει καμιά ευθύνη σε αυτήν την περίπτωση.
 • Διαδικασία Επιστροφών
  Παρακαλούμε αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.
  Τοποθετήστε το προϊόν προσεχτικά στην αρχική του συσκευασία.
  Τα μεταφορικά τέλη της  επιστρεφόμενης συσκευασίας πρέπει να είναι προπληρωμένα.
  Η συσκευασία πρέπει να επιστρέφεται με μεταφορική που έχει την δυνατότητα εντοπισμού αποστολών.
  Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων επιβαρύνουν τον πελάτη.
  Επιστρέψτε τα προϊόντα στην διεύθυνση της εταιρείας μας.
  Τα έξοδα αποστολής δεν είναι επιστρεφόμενα. Αν τα προϊόντα έχουν αποσταλεί με ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής του προϊόντος που επιθυμεί να επιστρέψει.
  Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
  Είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε χρήματα μόνο στη κάρτα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να αγοραστεί το προϊόν.
  Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση εγγράφως, στέλνοντας e-mail στο [email protected] .
  Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω, η Professional Beauty Services δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.
 • Διεύθυνση επιστροφής προϊόντων
  Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Σιδηροκάστρου 3, 12462, Δάσος Χαϊδαρίου, Αθήνα
Μεταβολές

Οι όροι και οι προϋποθέσεις των συναλλαγών ισχύουν όπως φαίνονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Κάθε μεταβολή ισχύει από την στιγμή που ανακοινώνεται.

Με εκτίμηση,
Professional Beauty Services