Το Καλάθι μου

Τρόποι πληρωμής / αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ και ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  1. ΜΕ ACS COURIER
    Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί την υπηρεσία ACS Courier με παράδοση από 1 έως 3 ημέρες σε όλη την Eλλάδα! Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, χάρη σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα .Τα προϊόντα που έχετε σε παραγγελία συσκευάζονται και αποστέλλονται σε 1-2 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελία σας. Για πολύ απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον. (Δυσπρόσιτοι προορισμοί χαρακτηρίζονται οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων τού δικτύου. )
  2. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ σε λεπτομέρειες:

Τα προϊόντα παραδίδονται άμεσα μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, σε κάθε άλλη περίπτωση θα σας ενημερώνουμε για θέματα διαθεσιμότητας.

Η παράδοση με COURIER γίνεται 1-2 ημέρες εντός πόλης και  από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες πόλη με πόλη  ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται. Οι πελάτες μας ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Δυνατότητα πληρωμής υπάρχει με Αντικαταβολή ή με τη χρήση πιστωτικών χρεωστικών καρτών VISA, Mastercard, Maestro, Discover κατα την παραλαβή του δέματος στον διανομέα ή στο φυσικό κατάστημα .

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η Professional Beauty Services στοχεύει στο να κάνει τις αγορές των πελατών της όσο πιο εύκολες και άνετες γίνεται. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:

  1. Με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα στο κατάστημα.
  2. Με κατάθεση σε τράπεζα:
    ALPHABANK
    IBAN: GR 2801 40 2880 2880 0200 2001 931

Η Professional Beauty Services χρησιμοποιεί το τυπικό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης γνωστό ως Secure Socket Layer (SSL) για να κρατήσει τα στοιχεία της παραγγελίας σας ασφαλή. Εγγύηση Ασφαλών Αγορών έχει καθοριστεί για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται με το beautyservices.gr . Εάν οποιεσδήποτε μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις  εμφανιστούν στην πιστωτική σας κάρτα, ως αποτέλεσμα των αγορών με το beautyservices.gr, θα πρέπει να ενημερώσετε τον παροχέα της πιστωτικής σας κάρτας, σύμφωνα με τους αναφερόμενους κανόνες και τις διαδικασίες.


Δεν βρίσκετε τις πληροφορίες που θέλετε? Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Professional Beauty Services στο +30 210.53.20.533 καθημερινά 10:00 – 19:30.

Με εκτίμηση,
Professional Beauty Services