Το Καλάθι μου

Emulsion Gel Biosensible

Συσκευασία: 50ml

Το Emulsion Gel Biosensible είναι ένα ευεργετικό για την επιδερμίδα gel που αποτελεί λύση για το ευαίσθητο και στρεσαρισμένο δέρμα χάρις στα καραπραϋντικά και αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά του.

Το Emulsion Gel Biosensible είναι ένα ευεργετικό για την επιδερμίδα gel που αποτελεί λύση για το ευαίσθητο και στρεσαρισμένο δέρμα χάρις στα καραπραϋντικά και αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά του. Είναι το κατάλληλο προϊόν για χρήση μετά από ιατρική ή πλαστική χειρουργική επέμβαση διότι αναδομεί το μικροανάγλυφο του δέρματος και ενισχύει τη λειτουργία του φυσικού φραγμού του δέρματος. Η υποαλλεργική υγρή του υφή περιέχει εξαιρετικά συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά όπως Υαλουρονικό Οξύ, καταπραϋντικούς παράγοντες που προέρχονται από την τελευταία βιοτεχνολογία. Συνίσταται για ευαίσθητα, λεπτά, αντιδραστικά ή εύθραυστα δέρματα.

Οδηγίες:

Απλώστε μικρή ποσότητα της Emulsion Gel Biosensible πάνω σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό και το ντεκολτέ με απαλές ανοδικές κινήσεις αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας με το κατάλληλο γαλάκτωμα καθαρισμού, έχετε χρησιμοποιήσει τη Lotion P50 και τους Αυθεντικούς Ορούς της επιλογής σας. (50ml)

Κωδικός προϊόντος: SPEGB50 Κατηγορία: Ετικέτα: