Το Καλάθι μου

Depilonine PRO

37.20

Συσκευασία: 10ml

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Για μόνιμη λύση αφαίρεσης της τριχοφυΐας

Το Depilonine PRO είναι ένα διάλυμα με μεγάλη συγκέντρωση ενζύμου υψηλής ενεργότητας που στόχος του είναι η μείωση της τριχοφυΐας. Βασίζεται στην δράση της παπαΐνης η οποία αδρανοποιεί τα αναγεννητικά  κύτταρα της τρίχας και στο συγκεκριμένο σκεύασμα έχει ειδική καλλυντικοτεχνική μορφή ώστε να εισχωρεί στο δέρμα με απλή επάλειψη. Αυτή η δράση του προϊόντος δίνει την δυνατότητα  να χρησιμοποιείτε και από τον καταναλωτή στο σπίτι για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα όλων των μεθόδων αποτρίχωσης με μοναδικό στόχο την μείωση επανέκφυσης της τρίχας.

Η παπαΐνη παράγεται από το χυμό φρούτων της παπάγιας. Στην κοσμητολογία αποτελεί ένα ιδιαίτερο δραστικό συστατικό χάρη στις πολλαπλές χρήσεις της. Στα προϊόντα Depilonine στοχεύει στα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας και τα αδρανοποιεί.

  • Επαλείφουμε το διάλυμα Depilonine Pro σε μόλις αποτριχωμένο θύλακο της τρίχας. Η απόσπαση της τρίχας από την ρίζα της μπορεί να έχει πραγματοποιηθεί με πολλούς τρόπους όπως: θερμόλυση, ηλεκτρόλυση (ριζική αποτρίχωση), με ζεστό ή κρύο κερί, με κλωστή ή μετά το laser / IPL (παλμικό φως) και εφόσον έχει επέλθει το χρονικό διάστημα για να γίνει η πτώση της τρίχας (εξαρτάται από άνθρωπο σε άνθρωπο και από περιοχή σε περιοχή) αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα.
  • Η χρήση του Depilonine Pro συνιστάται και σε περιπτώσεις οπού το δέρμα έχει ευαισθητοποιηθεί μετά την αφαίρεση της τριχοφυΐας αποφεύγοντας έτσι την διενέργεια της ιοντοφόρησης και την πιθανή αύξηση της ευαισθησίας.

Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι ένας μήνας με την σωστή διατήρηση του στην κατάψυξη μετά από κάθε χρήση.

Παρενέργειες
Βάσει συνεχών μελετών και ελέγχων, δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες.

Οδηγίες μίξης:

Το Depilonine Pro περιέχει 2 φιαλίδια των 10ml/το καθένα με ένζυμα υψηλής ενεργότητας και υψηλής καθαρότητας.

Τοποθετούμε το περιεχόμενο του φιαλιδίου 2 στο φιαλίδιο 1 για να γίνει η μίξη. Το αναμειγνύουμε καλά και τοποθετούμε το σταγονόμετρο στο φιαλίδιο 1 (όπου έχει γίνει η μίξη με το τελικό μας προϊόν) το οποίο αντικαθιστά μόνιμα το καπάκι.

Χρήση:

Στο σπίτι:
Εφαρμόστε το Depilonine Pro στην μόλις αποτριχωμένη περιοχή από μια έως και 3 φορές την ημέρα για τις 3 επόμενες  ημέρες. Η ποσότητα που εφαρμόζεται εξαρτάται από την έκταση της περιοχής. Σε περίπτωση συνεδρίας με Laser, ξεκινήστε την χρήση μόλις αρχίσει η πτώση των τριχών.

Στο Κέντρο Αισθητικής:
Εφαρμόστε το Depilonine Pro στην μόλις αποτριχωμένη περιοχή. Η ποσότητα που εφαρμόζεται εξαρτάται από την έκταση της περιοχής.

Κωδικός προϊόντος: deppro Κατηγορία: Ετικέτα: