Το Καλάθι μου

Το νέο Depilonine Pro

Το νέο Depilonine Pro

DEPILONINE PRO

Το Depilonine Pro ξεχωρίζει χάρη στην πρωτοποριακή και πρωτεολυτική δράση της παπαΐνης που εισχωρεί στο δέρμα ακολουθώντας ειδική καλλυντικοτεχνική μορφή. Το Depilonine Pro δρα ως μεταφορέας των πρωτεολυτικών ενζύμων στα αναγεννητικά κύτταρα και έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην αδρανοποίηση των αρχέγονων κυττάρων.

Το Depilonine Pro περιέχει 2 φιαλίδια των 10ml. Tο ένα με παπαΐνη υψηλής ενεργότητας και υψηλής καθαρότητας και το άλλο με διάλυμα (buffer) με το οποίο θα αναμειχθεί το ένζυμο.

Οδηγίες μίξης των φάσεων

Depilonine Pro 1 Depilonine Pro 2
Φάση 1 Φάση 2
Φιαλίδιο 1 περιέχει ένζυμο με καπάκι

 

Φιαλίδιο 2 περιέχει το buffer και σταγονόμετρο

 

 

Τοποθετούμε το περιεχόμενο του φιαλιδίου 2 στο φιαλίδιο 1 για να γίνει η μίξη. Το αναμειγνύουμε καλά και τοποθετούμε το σταγονόμετρο στο φιαλίδιο 1 (όπου έχει γίνει η μίξη με το τελικό μας προϊόν) το οποίο αντικαθιστά μόνιμα το καπάκι.

  • Επαλείφουμε το διάλυμα Depilonine Pro σε μόλις αποτριχωμένο θύλακο της τρίχας. Η απόσπαση της τρίχας από την ρίζα της μπορεί να έχει πραγματοποιηθεί με πολλούς τρόπους όπως: θερμόλυση, ηλεκτρόλυση (ριζική αποτρίχωση), με ζεστό ή κρύο κερί, με κλωστή ή μετά το laser / IPL (παλμικό φως) και εφόσον έχει επέλθει το χρονικό διάστημα για να γίνει η πτώση της τρίχας (εξαρτάται από άνθρωπο σε άνθρωπο και από περιοχή σε περιοχή) αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα.
  • Η χρήση του Depilonine Pro συνιστάται και σε περιπτώσεις οπού το δέρμα έχει ευαισθητοποιηθεί μετά την αφαίρεση της τριχοφυΐας αποφεύγοντας έτσι την διενέργεια της ιοντοφόρησης και την πιθανή αύξηση της ευαισθησίας.

Οδηγίες Χρήσης για τον πελάτη

Αφού έχει αφαιρεθεί η τρίχα από τη ρίζα με όποιο τρόπο και όποια μέθοδο (προσωρινή ή μόνιμη) αποτρίχωσης επιλέξει ο/η Αισθητικός-Κοσμητολόγος, εφαρμόστε το Depilonine Pro στην περιοχή έως ότου απορροφηθεί . Επαναλάβετε 3 φορές την ημέρα για τις 3 επόμενες  ημέρες. Η ποσότητα που εφαρμόζεται εξαρτάται από την έκταση της περιοχής .

Παρενέργειες

Βάσει συνεχών μελετών και ελέγχων, δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες.

Τρόπος Φύλαξης

Μετά την ανάμιξη η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 1 μήνας και διατηρείται μόνο στην κατάψυξη.