Το Καλάθι μου

new entry 1

40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΟΥΣ…

Ο Yvan, η Josette και ο Dr Philippe Allouche, ένας βιολόγος, μια φυσικοθεραπεύτρια και ένας γιατρός, συνδύασαν την τεχνογνωσία και το πάθος τους για να γράψουν μια μοναδική και φανταστική σελίδα στην ιστορία της φροντίδας του δέρματος. Όταν ιδρύθηκε η εταιρεία, 40 χρόνια πριν, λειτουργούσε ως εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης που μοναδικός του σκοπός ήταν να δημιουργήσει φόρμουλες για επαγγελματίες που ήταν δυσαρεστημένοι με τα υπάρχοντα προϊόντα ομορφιάς. Σήμερα, η Μεθοδολογία της Biologique Recherche είναι πάρα πολύ δημοφιλής για την εξαιρετική αποτελεσματικότητά της που βασίζεται στην κλινική προσέγγιση για την φροντίδα της ομορφιάς χρησιμοποιώντας, μόνο, αγνά, συμπυκνωμένα, φυσικά συστατικά, καθώς επίσης και πρωτοποριακά πρωτόκολλα.

Ο Dr Philippe Allouche, είναι ένας κλινικός ιατρός ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον από πολύ νωρίς λόγω της τελείως διαφορετικής προσέγγισης που είχε από τους γονείς του. Στις αρχές του 2000, ανέλαβε, σταδιακά, το δημιουργικό μέρος της επιχείρησης, από τον πατέρα του Yvan. Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην εσωτερική παθολογία του ‘έδειξαν’ μια ολιστική προσέγγιση για το δέρμα ως ένα όργανο που αλληλοσυνδέεται απευθείας με όλες τις άλλες ζωτικές λειτουργίες του σώματος. Επιπλέον, η δουλειά του στις μονάδες εντατικής φροντίδας του χάρισαν μεγάλη εμπειρία σχετικά με το πως αντιδρούν τα όργανα στο έντονο στρες. Τώρα, πλέον, οι εμπειρίες του προσθέτουν μια νέα διάσταση σε όλες τις ειδικές τεχνικές της Biologique Recherche.

Το Skin Instant Lab®, αποτελεί ένα μοναδικό σύστημα διάγνωσης του δέρματος και αποτελεί τον πυλώνα της μεθοδολογίας  Biologique Recherche.

 

Η βαθιά διαφορά στην προσέγγιση της Biologique Recherche έγκειται στο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα διάφορα “Skin Instants ®”.

Στόχος του Skin Instant Lab® είναι η σωστή ανάλυση του δέρματος και η συνταγογράφηση προϊόντων και θεραπειών και αποτελεί τον πυλώνα της μεθοδολογίας Biologique Recherche.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διαβούλευσης, ο εμπειρογνώμονας της Biologique Recherche διεξάγει μια εμπεριστατωμένη δερμοκαλλυντική διάγνωση για τον εντοπισμό συγκεκριμένων προβλημάτων του Skin Instant®.

Στο τέλος της συνεδρίας παρέχεται ένα εξατομικευμένο δερμοκαλλυντικό αρχείο που θα περιλαμβάνει όλα τα δεδομένα, τα αποτελέσματα των μετρήσεων και τις συστάσεις για το προϊόν και τη θεραπεία.

Η διαβούλευση αυτή περιλαμβάνει τρία βασικά βήματα:

1)  Κοσμητολογική αξιολόγηση του δέρματος που βασίζεται σε μια αρχική οπτική διάγνωση από τον ειδικό μας και σε ένα δερμοκλασματικό ερωτηματολόγιο.

2) Μια σειρά από εξαιρετικά αυστηρές μετρήσεις από πέντε ανιχνευτές συνδεδεμένους σε έναν υπολογιστή εξοπλισμένο με λογισμικό διάγνωσης και ανάλυσης ειδικά σχεδιασμένο από τη Biologique Recherche.
Αυτές οι μετρήσεις χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό:

  • 
Περιεκτικότητα σε υγρασία-ενυδάτωση.
  • Απρόσβλητη Απώλεια Νερού (IWL), γνωστή και ως Επιδερμική Απώλεια Νερού (TEWL), το μέτρο της αποτελεσματικότητας του λιπιδικού φραγμού.
  • Η ελαστικότητα του δέρματος ή η ικανότητα του δέρματος να ανακτήσει το αρχικό του σχήμα μετά από παραμόρφωση.
  • Δείκτης μελανίνης του δέρματος, μέτρηση “απορρόφησης” και χρωματικού τόνου για την παρακολούθηση των αλλαγών στα σημάδια χρώσης.
  • Περιεκτικότητα σε σμήγμα.

3) Με βάση την δερμοκοσμική ανάλυση του εμπειρογνώμονα, τις αντικειμενικές μετρήσεις και τις 14 απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο, το Skin Instant Lab® που είναι συνδεδεμένο με τη βάση δεδομένων Biologique Recherche θα προσφέρει μια ποικιλία από προϊόντα Biologique Recherche και θεραπείες τέλεια προσαρμοσμένες στο Skin Instant®.

Θεραπείες Biologique Recherche

Για το πρόσωπο


Le Soin Lift C.V.S – Λίφτινγκ Προσώπου

Ένα μοναδικό Lifting προσώπου χωρίς ιατρική παρέμβαση ,τα αποτελέσματα του οποίου θα σας εντυπωσιάσουν αφού είναι άμεσα ορατά.
Αυτή η θεραπεία αποτελείται από εκχύλισμα μεταξιού, υαλουρονικό οξύ και πλήθος άλλων ενεργών συστατικών που απαλύνουν και ομαλοποιούν την υφή του δέρματος. Ο συνδυασμός των προϊόντων με τις ειδικές τεχνικές διαμόρφωσης και μασάζ της Biologique Recherché (Jacquet-Leroy), αποτελούν μια τελετουργία που επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου και παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ. Η ανανέωση του δέρματος ενισχύεται καθώς τα νεκρά κύτταρα αποβάλλονται και η ποιότητα της επιδερμίδας αυξάνεται μένοντας λεία και απαλή.
Αποτελεί μια ολοκληρωμένη φροντίδα δέρματος η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, συσφίγγει, ενυδατώνει, έχει λευκαντικές ιδιότητες και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Le Soin Restructurant et Lissant - Ενυδατικό Λίφτινγκ Προσώπου

Η Soin Lissant χρησιμοποιεί τις ισχυρές ενυδατικές, ανανεωτικές και προστατευτικές της ιδιότητες για να διεγείρει το φυσικό αμυντικό σύστημα της επιδερμίδας και να διατηρήσει το δέρμα όμορφο και νεανικό. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη της θεραπείας αυτής αποτελούνται από δραστικά ενεργά συστατικά όπως εκχύλισμα κολοκύθας, Σύμπλεγμα Βοτάνων της Biologique Recherche και πρωτεΐνη γάλακτος τα οποία δρουν για να αποδώσουν το καλύτερο ομαλοποιητικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα στο δέρμα σας.
Η μοναδική εφαρμογή ειδικών συνδυασμένων κινήσεων σμίλευσης και παλμικών κινήσεων δίνουν μια διάσταση αναδόμησης σε αυτήν την θεραπεία, επαναπροσδιορίζουν αισθητά το οβάλ του προσώπου και κάνουν την επιδερμίδα λεία και σφριγηλή.
Καθίσταται ιδανική θεραπεία σε καταστάσεις δέρματος μετά από πλαστική χειρουργική ή ιατρικά χημικά peeling καθώς ενισχύει τα φυσικά αμινοξέα του δέρματος βοηθώντας το να αποκατασταθεί (επανορθωθεί) Η χροιά του δέρματος αποκτά ομοιογένεια, φωτίζει και η όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων λειαίνει.

Lotion MC 110 Treatment – Θεραπεία Εξομάλυνσης Ρυτίδων

Η Soin MC 110 αποτελεί μια θεραπεία αναδόμησης και αναζωογόνησης που καθαρίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Η Lotion MC 110 είναι πλούσια σε φυτοπλαγκτόν, ενεργό συστατικό που ενεργοποιεί την επιδερμίδα, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και προσδίδει όγκο. Η ένταξη των εξατομικευμένων παλμικών, λειαντικών και περιγραφικών κινήσεων της Biologique Recherché σε αυτή τη θεραπεία επαναπροσδιορίζουν το οβάλ του προσώπου και αποτελούν ένα τονωτικό για το πρόσωπο μασάζ που χαρίζει σφριγηλότητα.
Επιπλέον, οι καθαριστικοί και αντιοξειδωτικοί παράγοντες που εμπεριέχονται μέσα στο προϊόν αυτό εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα δέρματος και ρύθμιση σμήγματος κάνοντας τη Lotion MC 110 ένα εργαλείο πολλαπλών δράσεων. Μετά το τέλος της θεραπείας η επιδερμίδα σας θα φαίνεται τονωμένη, ομαλή και νεότερη.

Booster VIPO2 - Θεραπεία οξυγόνωσης και κατά της ρύπανσης

Το Booster VIP O2 αποτελεί επανάσταση στις θεραπείες προσώπου χάρη στο καινοτόμο μασάζ και την μοναδική «φυσαλιδωτή» φόρμουλά του. Η μεγάλη περιεκτικότητα του στο Ειδικό Οξυγονοτικό Σύμπλεγμα της Biologique Recherche καθώς επίσης και σε ενεργά συστατικά που δίνουν ενέργεια στα κύτταρα αξιοποιούν πλήρως την ύπαρξη οξυγόνου για να διεγείρουν τις λειτουργίες της επιδερμίδας , να την αποτοξινώσουν και να απομακρύνουν τα ρυπογόνα σωματίδια που την επηρεάζουν περιορίζοντας τις εξωτερικές επιδράσεις. Η επιδερμίδα μένει προστατευμένη μέσα από μία μεμβράνη υψηλής υγρασίας που συλλαμβάνει μόρια νερού για παρατεταμένη ενυδάτωση βελτιώνοντας την υγεία και την λάμψη της. Ιδανική θεραπεία για θαμπά, ασφυξιακά Skin Instants©  με έλλειψη ζωτικότητας.  Αυτή η δροσερή θεραπεία «πνέει» ομορφιά στο δέρμα σας, εξισορροπώντας το και αφήνοντας το πρόσωπό, το λαιμό και το ντεκολτέ απαλό, φωτεινό και λαμπερό

Le Soin VIP O2 – Οξυγονοθεραπεία Προσώπου

Η Le Soin VIP O2 αποτελεί μια θεραπεία οξυγόνωσης και λάμψης που αυξάνει την αποδοτικότητά της με την εφαρμογή του Remodeling Face της Biologique Recherche καθώς αυξάνει την δράση και την διείσδυση των προϊόντων . Το Eιδικό Οξυγονoτικό Σύμπλεγμα της Biologique Recherché πλαισιώνει ολοκληρωτικά την οξυγονοθεραπεία της για να προσδώσει όλα τα οφέλη της στην επιδερμίδα.
Αποκτήστε μια υπέροχη στιγμή ευεξίας και χαλάρωσης που θα χαρίσει λάμψη, ομοιόμορφη χροιά και υφή στο δέρμα σας μέσα από τις αναζωογονητικές και ενυδατικές ιδιότητες της. Η φυσική προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες και ρύπους ενισχύεται και η μικροκυκλοφορία στους ιστούς της επιδερμίδας αποκαθίσταται επιτυγχάνοντας θρέψη και ανανέωση.

Sebo-Regulating Treatment – Θεραπεία Ρύθμισης Σμήγματος

Η Biologique Recherche αντιμετωπίζει τη λιπαρότητα και τα σημάδια τις ακμής με ρυθμιστικούς παράγοντες που δρουν για την πλήρη αντιμετώπισή τους. Το σύνολο των προϊόντων και των ενεργών συστατικών που περιλαμβάνονται στη θεραπεία ρυθμίζουν την έκκριση του σμήγματος, μειώνουν την ερυθρότητα και συσφίγγουν τους πόρους. Η επιδερμίδα, αποκτά ομοιογένεια, ενυδάτωση και φωτεινή χροιά.

The Biologique Recherche Féerie Treatment

Η εντατική αυτή θεραπεία αποτελείται από τη Masque Biologique Féerie , ένα κρύο πέπλο εμπλουτισμένο με φυσικό θαλάσσιο κολλαγόνο που συσφίγγει, τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αποκτήστε μια στιγμή ευεξίας και χαλάρωσης μέσα από μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης.
Τα πλούσια οφέλη του κολλαγόνου επιτυγχάνουν μια ολοκληρωμένη φροντίδα δέρματος που ενισχύει την λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών, επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου και αφήνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ τονωμένο και πλήρως ενυδατωμένο. Μετά την θεραπεία, η επιδερμίδα είναι πιο απαλή, σφριγηλή και η χροιά της πιο φωτεινή.

Soin Seconde Peau

Μια μοναδική εναλλακτική λύση στη Μεσοθεραπεία! Το Seconde Peau είναι μια εξαιρετική θεραπεία κατά της φθοράς του χρόνου που αποτελείται από 80% υαλουρονικό οξύ σε μορφή νανοϊνών. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει την πλήρη απορρόφηση του, παρέχοντας έτσι όλες τις ενυδατικές και αναπλαστικές του ιδιότητες χωρίς καμία διαδικασία διάτρησης της επιδερμίδας.
Είναι μια εντατική, αναζωογονητική θεραπεία που βελτιστοποιεί την αναγέννηση των κυττάρων και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, αυξάνοντας τη συνοχή και την πυκνότητα του δέρματος. Οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες βελτιώνονται αισθητά, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται και η επιδερμίδα αποκτά φωτεινότητα και λάμψη.

Eye Contour Treatment- Εξειδικευμένη θεραπεία ματιών

Καινοτόμος λύση για να εξαλείψετε τα σημάδια κούρασης και γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών. Αυτή η θεραπεία αποτελείται από ειδικά patch πλούσια σε βιοκυτταρίνη, ένα νέο συστατικό υψηλής απορροφητικότητας, που διαθέτει μοναδικές ιδιότητες επούλωσης και αναγέννησης του δέρματος. Ο συνδυασμός της με επιλεγμένα ενεργά συστατικά αποτελούν μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατάλληλη για την λεπτή και ευαίσθητη περιοχή του περιγράμματος των ματιών.
Οι μαύροι κύκλοι και το οίδημα – “σακούλες” κάτω από τα μάτια μειώνονται άμεσα, το δέρμα γίνεται πιο λείο και απαλό, οι ρυτίδες και οι γραμμές αφυδάτωσης λιγότερο ορατές χαρίζοντάς σας, με τον τρόπο αυτό, ένα πιο ‘ξεκούραστο’ βλέμμα.

“Remodeling Face Machine Treatment” – Θεραπεία με το “Remodeling Face Machine”

Ξεκούραστο βλέμμα χωρίς μαύρους κύκλους, πιο έντονα ζυγωματικά, μειωμένη όψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών, πιο προσδιορισμένο περίγραμμα προσώπου… Το Μηχάνημα ‘Remodeling Face’ μπορεί να σας παρέχει όλα αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή βίο- που συνδυάζει τρία διαφορετικά είδη ηλεκτρικού ρεύματος και προσφέροντας έτσι ένα ευρύ φάσμα θεραπειών για κάθε Κατάσταση Δέρματος.
Η εξατομικευμένη ρύθμιση των παραμέτρων του μηχανήματος έχει ως αποτέλεσμα την οξυγόνωση του δέρματος, την ενδυνάμωση και την επιμήκυνση των μυών του προσώπου. Συνδυάζοντας το ‘Remodeling Face’ με τα εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας του δέρματος της Biologique Recherche ενισχύονται και βελτιώνονται τα αποτελέσματα των θεραπειών προσώπου και σώματος.

Για το σώμα


New Skin Treatment – Θεραπεία για «νέο» δέρμα

Η θεραπεία για «νέο» δέρμα της Biologique Recherché δημιουργήθηκε για να εξαλείψει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας έτσι τη φυσική διαδικασία απολέπισης της. Αυτό το επιτυγχάνει με την αποκλειστική φόρμουλα της P50 που έχει εντάξει στο Gommage P50 Corps συνδυάζοντας την φυσική με την μηχανική απολέπιση και ενισχύοντας έτσι την πλήρη ανανέωση του δέρματος.
Αυτή η εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ενυδάτωσης εφαρμόζεται για να διεγείρει τις λειτουργίες της επιδερμίδας καθώς επίσης και για να προσδώσει τα απαραίτητα ενεργά και αναζωογονητικά συστατικά αφήνοντας το δέρμα σας πλήρως ενυδατωμένο.

Lift Corps - Lifting Σώματος

Το Lift Corps της Biologique Recherché αποτελεί μια πρωτοποριακή θεραπεία βαθιάς απολέπισης και ενυδάτωσης με ενεργά συστατικά που διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων έχοντας σαν κύριο στόχο την βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός με το ειδικό βίο-ανακλαστικό μασάζ (bio-reflex massage) που εντάσσεται στην θεραπεία αυτή, ενισχύει την μικροκυκλοφορία του δέρματος και προάγει την δερμοεπιδερμική σύσφιξη.
Είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που επαναπροσδιορίσει τη σιλουέτα και είναι ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογή σε όλο το σώμα ή/και για να στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές όπως τα μπράτσα, στήθος , κοιλιά ,εσωτερικό ποδών και γόνατα όπου το δέρμα τείνει να χάνει την ελαστικότητά του. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά: το σώμα αποκτά μεταξένια υφή, σφριγηλότητα και τόνωση.

Slimming Algae Treatment- Θεραπεία Αποτοξίνωσης με Φύκια

Με την αλλαγή των εποχών, τις επιδράσεις του χρόνου, το στρες και την υπερβολική εργασία το σώμα μας έχει κάθε λόγο για να παραπονιέται. Αυτή η ιδιαίτερη θεραπεία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει στο δέρμα σας κάθε τρόπο αναζωογόνησης που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα με το σώμα σας καθώς διεγείρει την εξάλειψη των τοξινών και της περίσσειας ποσότητας νερού. Η θερμική δράση μέσα από την περιτύλιξη του σώματος με τα φύκια της Biologique Recherche απελευθερώνει τα θαλάσσια ενεργά συστατικά για να καθαρίσει το δέρμα χαρίζοντας του οξυγόνωση. Το ενεργοποιητικό μασάζ με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων θα ξεκουράσει το σώμα σας, θα το τονώσει και θα καλύψει τις επιδερμικές σας ανάγκες.

Booster Minceur

Ολοκληρωμένη θεραπεία που αποστραγγίζει (παροχετεύει) και αποβάλλει τις τοξίνες διεγείροντας και ενισχύοντας τη λιποδιάλυση. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας ενισχύεται χάρη στην χρήση ενζύμων και εκχυλισμάτων που επιτυγχάνουν την διάσπαση του λίπους και την αποβολή της υπερβάλλουσας ποσότητας νερού από τους ιστούς.
Το εξειδικευμένο μασάζ που εφαρμόζεται στη θεραπεία αυτή μειώνει την σκληρή και οιδηματώδη κυτταρίτιδα και συμβάλλει στο χάσιμο πόντων. Μέσα από τη θεραπεία αυτή η όψη φλούδας πορτοκαλιού μειώνεται αισθητά, η μικροκυκλοφορία διεγείρεται και η σιλουέτα σας είναι ορατά πιο αδυνατισμένη μετά από, τρείς μόνο συνεδρίες.

Heavy Legs Treatment

Θεραπεία που συμβάλλει στην βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας μέσα από ένα εξειδικευμένο μασάζ που ανακουφίζει τα κουρασμένα – βαριά πόδια. Χάρη στις επιδράσεις της περίδεσης των κάτω άκρων και της εναλλαγής ζεστού-κρύου παρέχει μία αίσθηση φρεσκάδας και ελαφρότητας. Η εμπλουτισμένη φόρμουλα του με ένα εξατομικευμένο μίγμα αιθέριων ελαίων κυπαρισσιού, φασκόμηλου και μέντας παρέχει μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας. Εξαιρετική θεραπεία που συνιστάται ιδιαίτερα για εγκύους και αθλητές λόγω του ότι χαρίζει μια αίσθηση ανακούφισης και ξεκουράζει τα βαριά πόδια.

Anti-Stretch Mark Treatment – Θεραπεία κατά των ραγάδων

Η Biologique Recherche έχει αναπτύξει θεραπείες στοχευμένες για την αντιμετώπιση των λευκών και κόκκινων (φλεγμονώδων) ραγάδων. Στόχος τους είναι να διεγείρουν την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης επιταχύνοντας την δερματική αναγέννηση και την ανάπλαση των ιστών. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία για τις περιοχές με ραγάδες, η οποία δρα με τη διέγερση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος και τη βελτίωση της δομής του. Οι λευκές και ο κόκκινες ραγάδες μειώνουν και προλαμβάνεται ο σχηματισμός νέων.

Δείτε όλα τα προϊόντα της Biologique Recherche

Συνεργαζόμενα Κέντρα

Αττική

Κόλλια Ελένη
Ριζάρη 24 , Παγκράτι
Τηλ. 2107229032
Facebook

Παπαδημητρίου Άννα
Π. Πεσμαζόγλου 13  ,
Νέα Ιωνία
Τηλ. 210 2797135
Site

L’esthetique
Ταξιαρχών 120, Κορυδαλλός
Τηλ. 2168098846
Facebook

The Skin Lab
Ολυμπιονίκων 206 ,
Νέο Ψυχικό
Τηλ. 2155014445
Site

Βόρεια Ελλάδα

Αισθητική Παρλαπάνη
Λαχανοκήπων 13, Χαλάστρα Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310793456
Site

Γκαζέπη Αγγελική
Κασσάνδρας και Σίβηρης , Κασσάνδρεια Χαλκιδικής
Τηλ. 2374023030
Site

Miss Beauty
Χατζηχαραλαμπίδου Περιστέρα
Λ. Δημοκρατίας 70
Ωραιόκαστρο, Θεσ/νίκης
Τηλ. 2310698300
Site

Petropoulou
Βασ. Όλγας 148 , Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310868484

Rea’s Spa
Πλατεία Γιόλδαση 6 , Κοζάνη
Τηλ. 2461039742

Νικίτη Χαλκιδικής
Κιν. 6977444458
Facebook

Νότια Ελλάδα

Euphoria Retreat
Μυστράς, Σπάρτη
Τηλ. 2731306111
Site

Νησιά

Αλυματήρη Δέσποινα 
Κοτσοβίλη 5 , Ερμούπολη – Σύρος
Τηλ. 2281080019

Καντιλάκη Αργυρώ
Μ. Κορακά 28 , Χανιά
Τηλ. 2821091005

Euphoria Senses
Αρχιεπισκόπου Ευγενίου 9 , Αγ. Ιωάννης – Ηράκλειο
Τηλ. 2811112871
Site

Rena Beaute
Νικηφόρου Φωκά 29 , Ιεράπετρα – Κρήτη
Τηλ. 2842026531

Vitality
Καλλιάννα Λαγοδήμου
Μερκάτη Αναστασίου 3 , Ζάκυνθος
Τηλ. 2695028255